Mindfulness a la natura per adquirir hàbits de relaxació i per millorar la gestió de l’estrès

Què farem?
A través del silenci de la natura farem un viatge cap al nostre interior que ens permetrà connectar amb la nostra essència de calma. Practicarem l’observació i l’atenció plena a través del paisatge d’un entorn rural i de tot el que ens arriba d’ell a través dels nostres sentits.

Amb quin objectiu?
Aprendre a relaxar-nos, posar consciència en allò que ens genera estrès i adquirir tècniques de regulació emocional.

Quins beneficis en pots treure?
El mindfulness o meditació d’atenció plena ens ajuda a viure el present de forma plena, gaudint dels moments, tasques, persones que formen part del nostre dia a dia. Ens permet incrementar l’atenció i concentració i gestionar el temps de forma més eficient. Quan practiquem mindfulness a la natura, envoltats de la seva bellesa, olor, sonoritat… l’experiència és més intensa i incrementa la sensació de satisfacció que ens aporten els beneficis terapèutics de deixar anar tensions.

Dates i horaris
El programa es desenvolupa al llarg de 6 sessions grupals d’una hora i mitja + 1 sessió individual de 45 minuts de supervisió
Dissabtes matí, de 8:30 a 10 h a Vilafreser
6 i 20 d’octubre
10 i 24 de novembre
1 i 15 de desembre
Sessions individuals: 29 de desembre i 12 de gener (a escollir un dels dos dies)

Programa primavera: 9 i 23 març, 13 i 27 abril, 11 i 25 de maig. Reserva la teva plaça.

La participació al programa et permetrà disposar d’exercicis i pautes per practicar entre sessió i sessió.

A més a més, s’inclou una sessió individual per acompanyar-te i supervisar els aprenentatges de les tècniques de mindfulness després del procés.

Preu
150 euros

Per inscriure’t o per a més informació envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari indicant “mindfulness natura” i ens posarem en contacte amb tu.