Retir Mindfulness Natura

Es tracta d’una jornada de pràctica intensiva i en silenci, a una casa rural del Pla de l’Estany. Els entorns ajardinats ens permetran fer les pràctiques a l’aire lliure, amb el suport d’una sala també per si fa fred o plou. 

Practicarem l’observació i l’atenció plena a través de diferents pràctiques de meditació des de diferents postures. També hi haurà un espai per estirar el cos a través de la pràctica de ioga i explicarem i durem a terme tècniques de menjar conscient.

Amb quin objectiu?
Aprendre a connectar amb un mateix i amb l’entorn, compartint un dia de silenci amb altres persones interessades en la meditació, integrant diferents tècniques per poder-les posar a pràctica a posteriori des de casa.

Quins beneficis en pots treure?
Augmentar la capacitat d’atenció plena, gaudint de l’experiència de la vida moment a moment. Incrementar l’atenció i la concentració, aprenent a respondre a les situacions enlloc de reaccionar.

Quan practiquem mindfulness a la natura, envoltats de la seva bellesa, olor, sonoritat… l’experiència és més intensa i incrementa la sensació de satisfacció que ens aporta el fet de deixar anar tensions.

Data, horari i lloc
Octubre – novembre de 10 a 18 h. (Pla de l’Estany, a 15 minuts de Girona)

Noves dates
Reserva la teva plaça pel retir de tardor o primavera a través del formulari de contacte.

Preu
95 eu

Es pendran les mesures d’higiene i seguretat indicades en cada moment segons protocol Covid-19. 

Per reservar la teva plaça o per a més informació omple el formulari d’activitats o contacta’m aquí.