Mindfulness a la natura per adquirir hàbits de relaxació i per millorar la gestió de l’estrès

Què farem?
A través del silenci de la natura farem un viatge cap al nostre interior que ens permetrà connectar amb la nostra essència de calma. Practicarem l’observació i l’atenció plena a través del paisatge d’un entorn rural i de tot el que ens arriba d’ell a través dels nostres sentits.

Amb quin objectiu?
Aprendre a relaxar-nos, posar consciència en allò que ens genera estrès i adquirir tècniques de regulació emocional.

Quins beneficis en pots treure?
El mindfulness o meditació d’atenció plena ens ajuda a viure el present de forma plena, gaudint dels moments, tasques, persones que formen part del nostre dia a dia. Ens permet incrementar l’atenció i concentració i gestionar el temps de forma més eficient. Quan practiquem mindfulness a la natura, envoltats de la seva bellesa, olor, sonoritat… l’experiència és més intensa i incrementa la sensació de satisfacció que ens aporten els beneficis terapèutics de deixar anar tensions.

Dates i horaris
El programa es desenvolupa al llarg de 6 sessions grupals d’una hora i mitja + 1 sessió individual de 30 minuts de supervisió
Dissabtes matí, de 9 a 10:45 h a Vilafreser

Programa primavera: 9 i 23 març, 13 i 27 abril, 11 i 25 de maig.

Reserva la teva plaça.

La participació al programa inclou exercicis i pautes per practicar entre sessió i sessió.

A més a més, podràs disposar d’una sessió individual per acompanyar-te i supervisar els aprenentatges de les tècniques de mindfulness després del procés.

Es recomana iniciar el programa el dia que es fa la primera sessió per mantenir una continuïtat i una millor coherència  de continguts. Per altra banda, en cas de no poder assistir alguna de les sessions o iniciar el curs més tard de la data d’inici, podràs recuperar-les més endavant.

Preu
175 euros (6 sessions + 1 individual)

Per inscriure’t o per a més informació envia’ns les teves dades a través d’aquest formulari indicant “mindfulness natura” i ens posarem en contacte amb tu.

Agenda d’activitats