Coaching a la natura

T’atrau la natura i t’agradaria provar com és fer un procés de coaching a la natura?                                                           

Imagina’t que estàs en un estat neguitós, d’agobiament per l’accés de feina, per aquest conflicte amb una persona propera o bé amb preocupació per una decisió que has de prendre. Tens aquest tema que no et deixa dormir al cap i et treu energia i temps per dedicar al que realment t’importa.

Arribes a la meva consulta a través d’un paisatge de prats verds, grocs, vermells de roselles, un petit poblet i el Pirineu al fons. Aparques just davant, amb tota la calma. Respires profundament. L’aire és fresc, net de contaminació. Hi ha silenci. Comença us espai per tu.
Mentre caminem, si prefereixes caminar que està dintre la consul

ta, anem parlant i avançant en la sessió. Mica en mica et vas calmant, et vas centrant en tu i en el que necessites, pots expressar el que sents, els dubtes que tens, les decisions importants que vols prendre i que tens encallades. La natura t’ajuda a desconnectar del teu entorn diari i a connectar amb tu mateix.

Jo et vaig fent preguntes per posar llum i anar clarificant, madurant el tema, veure’l des d’un altre angle. Quan t’encalles amb pensaments recurrents, ens aturem i fem algun exercici de mindfulness. Els sons dels ocells, el cruixir dels arbres, l’aire fresc t’ajuden a aturar-te, respirar i seguir endavant.

I a mesura que avança la sessió sents més lleugeresa. Vas traient l’aigua clara del que et passa, el que necessites tu i el teu entorn. Et sents escoltat, escoltada.

Mentre tornem cap al poble, enfoquem què és el que faràs els propers dies en relació a l’objectiu que t’has marcat. I marxes sabent que tens un full de ruta, una alternativa, unes accions per dur a terme i avançar, per aconseguir més benestar.

Aquesta és una molt bona opció en aquesta etapa de confinament, perquè puguis cuidar-te i avançar en els teus objectius sense risc de contagis. Les sessions es fan molt a prop de Girona, a l’aire lliure i mantenint la distància de seguretat indicada en cada moment.

Reserva la teva plaça o demana més informació

Núria Balliu i Castanyer

Girona, 4 d’agost del 2020

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!