Per una vida més conscient

relacions, comunicació i gestió de l’estrès

T’escolto amb molta atenció, amb total confidencialitat i respecte, per aclarir cap on vols enfocar el teu procés i quins canvis vols aconseguir. T’acompanyo a descobrir i desfer les confusions on estàs immers per anar guanyant claredat i confiança amb el que vols, sents i fas. Perquè vagis cap a una vertadera relació amb tu i amb els altres.

En l’àmbit personal acompanyo en situacions com aquestes:

Totes les situacions són fictícies, amb noms inventats, elaborades a partir de l’experiència de tots aquests anys.

En Mateu sentia que feia moltes coses per fer sentir bé als altres, i sovint s’oblidava de les seves prioritats. Tenia un cert sentiment d’estrès i frustració que no li permetia viure plenament la seva vida. Al cap d’unes quantes sessions va veure com se sentia més a gust tant a la feina com amb els amics. La seva relació de parella també va millorar. Ara havia après a expressar també el que ell necessitava.

La Paula se sentia molt absorvida per una relació però no sabia què fer. Després d’unes sessions de coaching i d’una constel·lació mica en mica va anar veient més clarament quin era el seu lloc i què volia fer amb la seva vida.

La Júlia i en Pere estaven cansats que a casa, amb els fills, tot eren baralles. Els hi costava molt que els hi fessin cas sense haver d’alçar la veu i volien evitar recòrrer als càstigs i amenaces. Descontents de la situació, es sentien bloquejats. El procés de coaching i les tècniques de mindfulness van ajudar-los a trobar estratègies de comunicació assertiva, millorant tan la comunicació amb els fills com també la seva relació de parella.

En Jordi no tenia clar si decantar-se per una feina que li donava més seguretat o una altra que el motivava més. Tenia un conflicte amb ell mateix i amb les persones del seu entorn, que li donaven la seva opinió. Les sessions el van ajudar a ponderar i veure què era el que en el fons volia.

 

El meu estil

 

M’agrada escoltar-te amb atenció, confidencialitat i respecte, confiant plenament en què tu ja disposes de les respostes i de les eines que necessites per resoldre la situació. T’explico què és el que jo veig, sento, percebo a través del teu relat. Conjuntament, descobrim incongruències, allò que no encaixa, per exemple, quan el que em dius no va d’acord amb el que sents o em comentes que fas. T’acompanyo a descobrir i desfer aquestes petites confusions per anar guanyant claredat i confiança amb el que vols, sents i fas.

Tot això ho fem d’una manera amena, al llarg de 8 sessions quinzenals, de vegades parlant, de vegades ordenant les idees amb papers o a la pissarra, treballant amb cadires o figures sistèmiques… o bé passejant entre natura si decideixes la opció de coaching natura. Tu tries ciutat o camp. També sessions virtuals si el ritme del dia o la distància no et permeten desplaçar-te.

COM TREBALLAREM

Procés de coaching personal

Constel·lacions familiars

Clarifiquem els objectius que vols aconseguir a nivell personal i al llarg de 8 sessions t’acompanyo a desencallar les situacions que no et deixen avançar. Per exemple: les relacions a l’entorn laboral o personal, la gestió del temps, la gestió de l’estrès, l’equil·libri entre la feina i la vida personal o familiar. Pots fer aquest procés a consulta o a la natura.

La millor manera de conèixer les constel·lacions familiars és participant a un taller. Es tracta d’una metodologia per resoldre conflictes i desencallar situacions que es pot fer de forma individual o amb grup.

Has fet mai una constel·lació familiar? T’agradaria saber què són o viure un taller en directe?

Mindfulness

Coaching amb cavalls

Quan vols enfocar-te a la gestió de l’estrès, pots optar per sessions individuals o grupals de mindfulness, per aprendre a identificar i regular les emocions, aprendre a respondre enlloc de reaccionar i cultivar una ment sana i eficaç. Sentiràs més tranquil·litat i disposaràs d’eines per guanyar eficiència en el teu dia a dia, a casa i a la feina.

Els cavalls són animals capaços d’accentuar la nostra sensibilitat i potenciar qualitats com l’empatia, la comunicació no verbal i la relació amb els altres. En cas que t’agradin els animals i la natura, pots escollir fer el teu procés en un entorn diferent, amb la companyia dels cavalls, que t’ajudarà en la gestió de l’estrès.

On vols fer el teu procés?

A la natura

Si prefereixes la calma i la desconnexió de la natura, ens trobem a 20 minuts de Girona. Arribes a través d’un paisatge de prats, un poblet i el pirineu al fons.

Decidim si caminem, visitem la meva euga o parlem a la consulta ubicada a una casa del segle XI.

A la meva consulta

Si prioritzes la comoditat de la ciutat, ens trobem a Girona. La consulta és prou àmplia i lluminosa per rebre’t confortablement a tu i a la teva parella o fills si han de venir algun moment. Disposar de varis espais ens permet mantenir la confidencialitat.

Online

Quan per tu és important fer la sessió des de casa o des de la feina, estalviant temps i desplaçaments. La proximitat de tracte està assegurada tot i la distància.

A més et pots connectar des de l’estranger i expressar-te en català o castellà.

Formació i tallers per avançar personalment

 

Mindfulness natura

Programa de 6 sessions + un dia de retir en un entorn rural. Al llarg de les sessions, a través del silenci de la natura fem un viatge cap al nostre interior que ens permet connectar amb la nostra essència de calma.

Practiquem l’observació i l’atenció plena a través del paisatge i de tot el que ens arriba d’ell a través dels nostres sentits.

Programa MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)

Programa de 8 sessions + un dia de retir que combina pràctiques de meditació amb dinàmiques de grup que t’ajudaran en la gestió de l’estrès.

Constel·lacions familiars

Les constel·lacions familiars et permeten veure la pròpia realitat (les teves relacions, la família, la parella, la feina, la salut, o bé les decisions que necessites prendre) des d’un nou punt de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones.

Amb una constel·lació, a través d’un entorn acollidor i de confiança, prendràs consciència del que t’està bloquejant. Uns dies després, sentiràs com les coses es van posant a lloc, recuperant una sensació de pau interior. L’objectiu de la constel·lació és que el sistema recuperi el seu equilibri de manera que tothom hi surti guanyant.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!