Visualitza el canvi, aconsegueix resultats

T’escolto amb molta atenció, amb total confidencialitat i respecte, per aclarir cap on vols enfocar el teu procés i quins canvis vols aconseguir. Clarifiquem els entrebancs professionals per anar guanyant claredat i confiança amb el teu propi desenvolupament i el del teu equip. Per un projecte professional que tingui cura de les persones.

Et trobes en algun moment en situacions com aquestes?

Alguns exemples del meu acompanyament a l’àmbit professional:

Totes les situacions són fictícies, amb noms inventats, elaborades a partir de l’experiència de tots aquests anys.

La Carme tenia problemes de comunicació amb una persona de la seva empresa. Dubtava de si el problema el tenia ella o l’altra persona. Havia provat moltes coses i no se’n sortia. Després de vàries sessions va anar entenent què passava i va poder prendre una decisió que va canviar el seu equip i la seva empresa.

En Pau patia insomni i sentia que no arribava enlloc. El desbordaven els problemes de la feina i tenia a les seves filles desateses. Treballava moltes hores sense aconseguir atrapar res. El procés el va ajudar a veure quines eren realment les seves prioritats, descobrir les petites coses que l’estressaven per poder-les gestionar diferent i guanyar tranquil·litat i eficiència.

La Maria i en Jordi tenien una empresa familiar que els hi aportava beneficis però també molts mals de cap. La relació entre ells empitjorava cada dia més, fins al punt que es qüestionaven si valia la pena seguir així. El procés els va ajudar a clarificar què necessitava cadascú i comunicar-se d’una manera més àgil entre ells per prendre les decisions oportunes.

El meu estil

T’escolto amb molta atenció, amb total confidencialitat i respecte, confiant plenament en què tu ja disposes de les respostes i les eines que necessites per resoldre la situació. T’explico què és el que jo veig, sento, percebo a través del teu relat. Conjuntament, descobrim incongruències, allò que no encaixa, per exemple, quan el que em dius no va d’acord amb el que sents o em comentes que fas. T’acompanyo a descobrir i desfer aquestes petites confusions per anar guanyant claredat i confiança amb el que vols, sents i fas.

Tot això ho fem d’una manera amena, al llarg de 8 sessions quinzenals, de vegades parlant, de vegades ordenant les idees amb papers o a la pissarra, treballant amb cadires o figures sistèmiques… o bé passejant entre natura si decideixes la opció de coaching natura. Tu tries ciutat o camp. També sessions virtuals si el ritme del dia o la distància no et permet acostar-te.

COM TREBALLAREM

Procés de coaching executiu

Coaching sistèmic

Clarifiquem els objectius que vols aconseguir a nivell professional i al llarg de 8 sessions t’acompanyo a desencallar situacions que no et deixen avançar.

Alguns exemples: les relacions a l’entorn laboral, la gestió del temps, la gestió de l’estrès, l’equil·libri entre la feina i la vida personal o familiar.

Quan necessites avançar en conflictes de comunicació, relacions que perjudiquen a tu, al teu projecte o el teu equip, en definitiva, situacions interpersonals que fan la feina més feixuga, treballem mitjançant figures o constel·lacions organitzacionals per representar el conflicte i tenir més informació a l’hora de solventar-lo.

Mindfulness

Coaching con cavalls

Si prefereixes enfocar-te a la gestió de l’estrès, pots optar per sessions individuals de mindfulness, per aprendre a identificar i regular les emocions, aprendre a respondre enlloc de reaccionar i cultivar una ment sana i eficaç. Sentiràs més tranquil·litat i disposaràs d’eines per guanyar eficiència en el teu dia a dia, a casa i a la feina.

Els cavalls són animals capaços d’accentuar la nostra sensibilitat i potenciar qualitats com l’empatia, la comunicació no verbal i la relació amb els altres. Si t’agrada la natura pots escollir fer el teu procés en un entorn diferent, que també t’ajudarà en la gestió de l’estrès.

On vols fer el teu procés?

A la natura

Si prefereixes la calma i la desconnexió de la natura, ens trobem a 20 minuts de Girona. Arribes a través d’un paisatge idílic de prats, un poblet i el pirineu al fons. Decidim si caminem, visitem la meva euga o parlem a la consulta ubicada a una casa del segle XI.

A la meva consulta

Si prioritzes la comoditat de la ciutat, ens trobem a Girona. La consulta és prou àmplia i lluminosa per rebre’t confortablement a tu i al teu equip, si sou vàries persones. Disposar de varis espais ens permet mantenir la confidencialitat.

Online

Quan per tu és important fer la sessió des de casa o des de la feina, estalviant temps i desplaçaments. La proximitat de tracte està assegurada tot i la distància. A més et pots connectar des de l’estranger i expressar-te en català o castellà.

A la teva empresa

Per facilitar-te les coses també puc desplaçar-me jo al teu lloc de treball.

T’estalvies temps i em permet veure el context del dia a dia de la teva feina o empresa, per seguir-te acompanyant a tu i al teu equip.

Formació i tallers per avançar professionalment

Programa MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)

Programa de 8 sessions + un dia de retir que combina pràctiques de meditació amb dinàmiques de grup que t’ajudaran en la gestió de l’estrès.

Constel·lacions organitzacionals

Tallers grupals on podràs veure el tema que et preocupa amb més perspectiva i de forma confidencial per enfocar-te cap a la solució.

Cursos de formació i processos de coaching per a la teva empresa

Pots sol·licitar-me un curs, taller o procés de coaching grupal a mida per al teu equip. Lideratge, comunicació interpersonal, gestió de l’estrès, presa de decisions, són alguns dels temes que us puc ajudar a abordar.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!