Com generar més benestar a la teva vida?

Comença per alguna cosa senzilla. Busca petits moments en què pots sentir-te bé. Assaboreix-los.

T’agrada conduir? Gaudeix de la conducció. Les estones del dia o de la setmana que estiguis conduint, posar atenció en el que estàs fent. Imagina’t que ets un pilot de fórmula 1. Sense passar de la velocitat permesa, és clar.

T’agrada cuinar? gaudeix de la vista (els colors dels aliments, les formes, tamanys…). Fixa’t-hi. Gaudeix de l’olfacte (quina olor fa cada ingredient?). Olora’l, gaudeix-lo. Experimenta amb el tacte. Quina textura té cada ingredient?

Comença a cuidar les relacions. Fes un petit pas que és escoltar. Escolta amb atenció i amabilitat al qui et parla. Senzillament això.

Pots començar per qualsevol d’aquestes tres coses. A poc a poc, o qualsevol altra cosa que tu vulguis experimentar: llegir amb atenció, estar vora el foc amb atenció, dutxar-te amb atenció… el que et sigui senzill.

Mentre experimentis amb això, sigues amable amb tu mateix i amb els altres. Sense jutjar si te’n surts o et costa, sense jutjar si els altres t’escolten a tu o no. Senzillament observa i experimenta. A poc a poc aniràs ampliant el teu nivell de consciència.

Continuarem…

Núria Balliu Castanyer

Girona, 24 d’abril 2019

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!