Constel·lacions amb cavalls

Cada primavera i tardor la meva activitat al voltant dels cavalls reapareix gairebé per art de màgia. Hivern i estiu els clients que acompanyo es refugien a l’escalfor de la consulta, o a la fresca de l’interior i sembla que deixen pels cavalls el fred i la calor.

Fa uns dies vaig tenir la sort de comptar amb un bon grapat d’amics 2016_05_05_CapSetmana_conste_cavalls (20)i amigues per posar en pràctica les constel·lacions familiars i organitzacionals amb cavalls. En realitat, quan fem coaching amb cavalls, sovint els animals entren en constel·lació, depenent del tema que estem tractant i del que representa cada cavall. Però quan parlem de constel·lacions enlloc de coaching, podem viatjar més cap allò profund i deixem de banda algunes activitats més enfocades a aspectes pràctics.

És increïble veure com responen els cavalls a cada canvi intern del client. Una frase dita amb intenció cap a l’animal (que està representant algú del nostre sistema familiar o d’algun altre sistema del qual formem part – feina, amics, escola…-), pot fer moure un o varis animals de 500 kg, com per art de màgia. Però no es tracta precisament de màgia. Senzillament capten el nostre nivell de vibració interna. Són uns mestres en captar la incongruència, de manera que quan no hi ha una coherència entre el que fem, sentint i pensem, ens ho indiquen. Mentre hi ha confusió, la constel·lació no avança. Quan ens comencem a ordenar internament, els cavalls responen. I aquests moments són extremadament emocionants. T’atreveixes a provar-ho?

2016_05_05_CapSetmana_conste_cavalls (10)Aprofito aquest post per agrair als companys de constel·lacions organitzacionals – les Montses, els Davids, la Rosa Mari, la Núria- la seva companyia, a la Mònica Enero l’espai i col·laboració, i també als cavalls i al seu propietari, en Quim, perquè sense ells no hagués estat possible!

Gràcies i seguim!

Núria Balliu

Girona, maig 2016

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!