Constel·lacions familiars

[stag_icon icon=”user” url=”” size=”50px” new_window=”no”][stag_icon icon=”user” url=”” size=”50px” new_window=”no”][stag_icon icon=”user” url=”” size=”50px” new_window=”no”]

Necessites posar llum a algun aspecte de la teva vida?

Estàs enmig d’algun conflicte o necessites més comprensió sobre algun tema que et preocupa?
Tant si es tracta de l’àmbit personal com laboral fer una constel·lació, o fins i tot participar en un taller de representant, t’ajudarà a desencallar temes i recuperar la calma interior.

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació.

Amb molt de respecte i confidencialitat t’acompanyo durant el taller perquè vagis descobrint els nusos que apareixen – a través de la constel·lació- del sistema que representem. Pot ser la teva família, l’organització que dirigeixes o on treballes, una situació determinada que et genera mal estar, l’escola, etc.  Amb una entrevista prèvia determinem el tema i el representem perquè puguis veure’l prenent distància; a mesura que es desenvolupa la constel·lació anem “desfent” aquells aspectes que havien quedat encallats en el passat per tal que puguis viure plenament el present i “fluir” cap al futur.

Propers tallers de constel·lacions familiars: 14 de juliol i 15 de setembre a Girona. Clica aquí per a més informació o reservar la teva plaça.

Constel·lacions individuals o amb cavalls:

Si ho prefereixes també podem fer constel·lacions individuals o bé constel·lacions amb cavalls, sense necessitat que participin terceres persones, a part de tu i la terapeuta. Es tracta d’una forma diferent però que facilita la confidencialitat.

Per sol·licitar una constel·lació organitzacional per resoldre algun problema, conflicte, presa de decisió de la teva organització demana una cita


Per a més informació, no dubtis a trucar-nos o escriure’ns

[stag_button url=”http://nuriaballiu.com/contacte/” style=”Grey” size=”medium” type=”normal” target=”_self” icon=”” icon_order=”before”]Contacta amb nosaltres[/stag_button]