Agenda de actividades

Cursos, talleres y conferencias.

Para crecer arriba y también en todas las direcciones. ¿Te apuntas?

marzo, 2019

Opciones de filtraje

lunes

martes

miércoles

jueves

viernes

sábado

domingo

-

-

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

22mar1:00- 1:00Curs Estratègies de Gestió Emocional per professionals de l’educació1:00 - 1:00

Más

Detalles

Raons per fer el curs
  • Aprendràs eines per detectar les emocions que apareixen en determinades situacions i acompanyar-ne la gestió a l’aula.
  • Guanyaràs benestar amb tu mateix i en relació amb el teu entorn: alumnes, companys, àmbit personal.
  • Adquiriràs eines d’auto control emocional per tal de respondre a cada situació, enlloc de reaccionar, a través de diferents tècniques com el mindfulness.
  • Tindràs més coneixement d’experiències concretes per aplicar al dia a dia del teu centre.En el nostre dia a dia, a casa, a la feina, en les nostres relacions, les emocions juguen un paper clau.
Més informació En les relacions humanes apareixen contínuament. Ens avisen, ens acompanyen i ens preparen per a l’acció, i , sovint, ens bloquegen, ens consumeixen temps o ens fan anar cap a camins que no volem. La necessitat de potenciar la intel·ligència emocional cada vegada es fa més palesa i coneguda per tots els beneficis que comporta en la millora del benestar personal, professional i en relació amb els altres. La intel·ligència emocional ens ajuda a entendre millor com funcionen les nostres emocions i, conseqüentment, com funcionem nosaltres mateixos, en la nostra vida, en la relació amb nosaltres, amb els altres i amb el món. L’educació emocional ens permet augmentar el nostre coneixement respecte al mapa emocional, al funcionament de les emocions i com gestionar-les per augmentar el nostre benestar i la nostra satisfacció personal, professional i social. Treballant tots aquests aspectes amb nosaltres mateixos afinarem les eines que ens permetran acompanyar els infants i adolescents en el seu propi desenvolupament personal i emocional.

Cuando

(Viernes) 1:00 - 1:00

Apúntate a actividades:

…o consúltanos cualquier duda que tengas

Rep els nostres consells i trucs a la teva safata d'entrada i comença a sentir-te millor

Enviat correctament. Gràcies!