Monogràfic: Les emocions. Ràbia, por, traumes.

Al llarg del dia connectem amb moltes emocions i sentiments diferents en funció del que està passant al nostre entorn, o que ens sembla que està passant.

Foto de Marek Studzinski a Unsplash

De vegades podem expressar aquestes emocions des del moment present, per resoldre una situació determinada, però altres vegades expressem com si fos una tragèdia allò que és un petit incident.
Les emocions poden ser primàries, del present, per adaptar-nos a una situació, o poden ser del passat, per exemple, quan no les vam poder viure en el seu moment i ara ens condicionen en el nostre dia a dia.

A través d’aquest taller de constel·lacions familiars, cadascú farà el propi treball personal per descobrir quines emocions està vivint i alliberar aquelles que siguin del passat, a través d’una constel·lació, a través d’exercicis per alliberar identificacions amb algun avantpassat o deixant anar la tendència que tenim, a vegades, de manipular i voler que les coses siguin d’una determinada manera.

Possibles temes a tractar: emocions primàries i com gestionar-les, emocions elàstic relacionades amb un trauma, emocions adoptades, meta emocions (amor, pau, plenitud).

Dissabte 10 de desembre de 2022, de 10 a 14 h. a L’Escala / 60 euros

Preu pack 3 monogràfics (a escollir entre els del curs 2022-23):  150 euros + col·laborar de representant gratuïtament a tots els tallers de tema obert del curs 2022-2023.

INSCRIPCIONS a través d’aquest formulari.

Més informació sobre les noves constel·lacions, aquí.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!