Constel·lacions: La relació entre pares i fills

La relació entre pares i fills tant pot estar plena d’amor i plenitud, com pot ser causa de gran patiment. El vincle entre pares i fills sempre hi és. No podem deixar de ser pares o fills, encara que s’hagi tallat la comunicació. Ara bé, podem facilitar que l’amor flueixi i que hi hagi respecte, o bé, quan la relació amb pares o fills està estancada, ens pot condicionar el nostre dia a dia i traslladar-se la manca de fluïdesa a altres àmbits de la nostra vida.

Durant aquest taller de constel·lacions cadascú podrà avançar sobre la seva situació, com a pare/mare i/o com a fill/a, recuperant el seu rol natural i reforçant el seu lloc com a progenitor o com a fill.

Possibles temes a tractar: el nostre rol amb els fills petits, fills adolescents, fills adoptius, relacions tenses o distants amb els pares, pares dependents.

Dissabte 22 d’octubre de 2022, de 10 a 14 h. a Girona / 60 euros

Preu pack 3 monogràfics (a escollir entre els del curs 2022-23):  150 euros + col·laborar de representant gratuïtament a tots els tallers de tema obert del curs 2022-2023.

INSCRIPCIONS a través d’aquest formulari, indicant el nom o noms dels tallers on et vols inscriure

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació. També es poden fer de forma individual, sol·licitant-me cita a través de la pestanya de contacte.

Més informació sobre les noves constel·lacions, aquí.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!