Constel·lacions familiars: Taller tema obert

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació. En un taller de constel·lacions hi participen un grup de persones que col·laboren entre elles per representar una situació determinada.

Amb molt de respecte i confidencialitat t’acompanyo durant el taller perquè vagis descobrint els nusos que apareixen – a través de la constel·lació- del sistema que representem. Pot ser la teva família, l’organització que dirigeixes o on treballes, una situació determinada que et genera mal estar, l’escola, etc. Amb una entrevista prèvia determinem el tema i el representem perquè puguis veure’l prenent distància; a mesura que es desenvolupa la constel·lació anem “desfent” aquells aspectes que havien quedat encallats en el passat per tal que puguis viure plenament el present i “fluir” cap al futur.

Després del taller, de mica en mica es van solucionant els problemes tractats i tots els participants s’emporten aprenentatges sobre ells mateixos o sobre les relacions personals i la gestió de les emocions, havent incrementat el seu nivell de consciència.

Data propers tallers curs 2022-2023: Dimarts 10 de gener, de 17.30 a 20.30 h. Girona. / Dissabte 4 de febrer, de 10 a 14 h. Girona.

Preu: 60 euros constel·lar, 20 euros participar

Inscripcions per constel·lar o participar aquí.

Durant el curs 2022-2023 també realitzaré diferents monogràfics sobre la relació entre pares i fills, les emocions, la parella, l’abundància, les addiccions, la gelosia, entre d’altres.

Inscripcions als monogràfics de constel·lacions aquí.

Per més informació, em pots escriure aquí.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!