Constel·lacions familiars: monogràfic sobre La Parella

La parella (o absència de parella) pot ser font de benestar o de conflicte i malestar. A través d’aquest taller veurem quines són les bases per a què una parella funcioni i les persones que ho desitgin podran constel·lar.

Treballarem sobre els següents temes:

  • La primera parella: la relació amb la mare.
  • Els pilars de la parella.
  • Dependència i autonomia.
  • Parella i sistemes familiars.
  • El reconeixement mutu.

INSCRIPCIONS a través d’aquest formulari

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació. En un taller de constel·lacions hi participen un grup de persones que col·laboren entre elles per representar una situació determinada.

Amb molt de respecte i confidencialitat t’acompanyo durant el taller perquè vagis descobrint els nusos que apareixen – a través de la constel·lació- del sistema que representem. Pot ser la teva família, l’organització que dirigeixes o on treballes, una situació determinada que et genera mal estar, l’escola, etc. Amb una entrevista prèvia determinem el tema i el representem perquè puguis veure’l prenent distància; a mesura que es desenvolupa la constel·lació anem “desfent” aquells aspectes que havien quedat encallats en el passat per tal que puguis viure plenament el present i “fluir” cap al futur.

Després del taller, de mica en mica es van solucionant els problemes tractats i tots els participants s’emporten aprenentatges sobre ells mateixos o sobre les relacions personals i la gestió de les emocions, havent incrementat el seu nivell de consciència.

Dissabte 11 de febrer de 2023

Preu: 60 euros.

Preu 3 monogràfics (La Feina, La Parella, La Salut):  150 euros + participar gratuïtament a tots els tallers mensuals de constel·lacions que es facin durant el curs 2021-2022.

Per a més informació, no dubtis a trucar-nos o escriure’ns

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!