Mindfulness a la naturalesa per adquirir hàbits de relaxació i millorar la gestió de l’estrès

Què farem?
A través del silenci de la natura farem un viatge cap al nostre interior que ens permetrà connectar amb la nostra essència de calma. Practicarem l’observació i l’atenció plena a través del paisatge d’un entorn rural i de tot el que ens arriba d’ell a través dels nostres sentits.

Amb quin objectiu?
Aprendre a relaxar-nos, posar consciència en allò que ens genera estrès i adquirir tècniques de regulació emocional.

Quins beneficis en pots treure?
El mindfulness o meditació d’atenció plena ens ajuda a viure el present de forma plena, gaudint dels moments, tasques, persones que formen part del nostre dia a dia. Ens permet incrementar l’atenció i concentració i gestionar el temps de forma més eficient. Quan practiquem mindfulness a la natura, envoltats de la seva bellesa, olor, sonoritat… l’experiència és més intensa i incrementa la sensació de satisfacció que ens aporten els beneficis terapèutics de deixar anar tensions.

Horaris
Dissabtes matí, de 9 a 11 h a Vilafreser.

Properes dates post confinament 2020
30 de maig
13 de juny

Preu
2 sessions: 50 euros
1 sessió: 27 euros

Per inscriure’t o per a més informació envia’ns les teves dades a través del formulari d’activitats (a dalt a la dreta), indicant el teu telèfon i “mindfulness natura”, i ens posarem en contacte amb tu. També ens pots contactar aquí, o enviar un correu a info@nuriaballiu.com