Mindfulness: Curs per aprendre a meditar (inclou Retir)

Aquest curs et permetrà aplicar la meditació en el teu dia a dia, aprenent a gaudir d’una vida més plena i relaxada.
Abordarem temes com la comunicació assertiva, la consciència en les relacions, com funciona l’estrès, la regulació de les emocions, la gestió del temps i també el menjar conscient.
A partir de les pràctiques de meditació i les dinàmiques de grup que inclou la formació, aniràs adquirint eines que t’ajudaran en la gestió del teu dia a dia des de més presència. A cada sessió aprendràs una tècnica de meditació que podràs practicar durant la setmana següent a partir dels àudios que et facilitaré.

A més a més, podràs gaudir d’un dia de retir de silenci i meditació que està inclòs en el curs i que t’ajudarà a integrar els exercicis apresos durant el curs, descansar i desconnectar dels estímuls de l’entorn per connectar amb un mateix.

Evidència científica: numerosos investigadors del camp de la neurociència i la neurobiologia s’han interessat en comprovar els beneficis de la meditació científicament. Concretament en aquest programa de reducció de l’estrès els resultats demostren que al llarg de les 8 sessions adquirim recursos que ens permeten gaudir d’un major benestar, ja que som capaços de gestionar amb més eficiència situacions que abans ens resultaven incomodes. Aquest curs està basat en el programa MBSR, iniciat pel Dr Jon Kabat-Zinn.

Duració: 8 sessions setmanals de 2 hores + un dia de retir de silenci i pràctica en una casa de turisme rural.

Lloc, dates i horari: Centre de Ioga Vistalegre (Girona). Tots els divendres dels mesos de març i abril del 2023 (excepte el divendres 7 d’abril). Inicia el 3 de març i finalitza el 28 d’abril. De 18 a 20 h.

Preu: 320 eu.

Reserva la teva plaça omplint aquest formulari. Places limitades.

Imparteix: Núria Balliu Castanyer, llicenciada en Sociologia i Instructora de Mindfulness certificada per l’Instituto Esmindfulness. Ha realitzat la Formació Practicum en MBSR al mateix Institut. Actualment cursant el 3er curs de Coach Shri Vivek Yoga (ioga de consciència) amb el mestre iogui Jivan Vismay.

Vídeo sobre com el mindfulness pot ajudar en el teu dia a dia.

Víedo sobre el dia de retir que inclou aquest curs.

Més informació sobre el curs a través d’aquest formulari.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!