Retir Mindfulness Natura

Es tracta d’una jornada de pràctica intensiva i en silenci, a una casa rural del Pla de l’Estany. Els entorns ajardinats ens permetran fer les pràctiques a l’aire lliure, amb el suport d’una sala també per si fa fred o plou.  Amb un dinar exquisit, basat en sabors del mediterrani i productes ecològics, que ens permetrà practicar també l’alimentació conscient.

Practicarem l’observació i l’atenció plena a través de diferents pràctiques de meditació des de diferents postures. També hi haurà un espai per estirar el cos a través de la pràctica de ioga.

Amb quin objectiu?
Aprendre a connectar amb un mateix i amb l’entorn, compartint un dia de silenci amb altres persones interessades en la meditació, integrant diferents tècniques per poder-les posar a pràctica a posteriori des de casa.

Quins beneficis en pots treure?

Augmentar la capacitat d’atenció plena, gaudint de l’experiència de la vida moment a moment. Incrementar l’atenció i la concentració, aprenent a respondre a les situacions enlloc de reaccionar.

Quan practiquem mindfulness a la natura, envoltats de la seva bellesa, olor, sonoritat… l’experiència és més intensa i incrementa la sensació de satisfacció que ens aporta el fet de deixar anar tensions.

A qui va dirigit?

  • A persones que practiquen ioga o que mediten habitualment i volen fer-ho acompanyats durant un dia de silenci.
  • A persones que ja han realitzat el programa de mindfulness de 8 sessions o mindfulness natura.
  • A persones amb poca pràctica de meditació, obertes a experimentar el silenci i la meditació amb la companyia d’un grup.

Dates, horari i lloc retirs curs 21-22:
13 de novembre 2021, de 10 a 18 h. 26 de març de 2022, de 10 a 18 h.                    Pla de l’Estany, Can Portell, a 20 minuts de Girona.

Preu
95 eu (inclou dinar i material per a la pràctica)                                                         150 eu (inclou tot lo anterior + dormir divendres i esmorzar)

Es pendran les mesures d’higiene i seguretat indicades en cada moment segons protocol Covid. 

Reserva la teva plaça indicant si vols participar al retir de tardor o primavera a través d’aquest formulari.

Més informació aquí.