Programa Mindfulness per la Reducció de l’Estrès

Photo by Chelsea Gates on Unsplash

Dates curs 2021-22

Un programa des del cor i per al cor, per aprendre a gaudir d’una vida més plena i relaxada.

Abordarem temes com la consciència en les relacions, la gestió  de les emocions, la gestió del temps i també el menjar conscient.

Combinarem pràctiques de meditació amb dinàmiques de grup que t’ajudaran en la gestió de l’estrès.

Evidència científica: numerosos investigadors del camp de la neurociència i la neurobiologia s’han interessat en comprovar els beneficis de la meditació científicament. Concretament en el programa de reducció de l’estrès els resultats demostren que al llarg de les 8 sessions adquirim recursos que ens permeten gaudir d’un major benestar, ja que som capaços de gestionar amb més eficiència situacions que abans ens resultaven incomodes. Aquest programa, iniciat pel Dr Jon Kabat-Zinn, és un entrenament reconegut a nivell internacional que ha demostrat la seva eficàcia a través de molts estudis realitzats al llarg de més de 30 anys.

Duració: 8 sessions setmanals + un dia de pràctica intensiva a una casa de turisme rural. Total 8 setmanes.

Reserva la teva plaça indicant a quina modalitat et vols apuntar omplint aquest formulari.


Modalitat ONLINE: (2022)

Lloc i dates: del 8 de febrer al 29 de març, tots els dimarts de 18 a 20 h. Dia de pràctica intensiva: 26 de març

Preu 8 sessions online + un dia de retir (dinar inclòs): 240 eu

Xerrada informativa online: 25 de gener 2022, 18 h.                                            Reserva de plaça en aquest enllaç.


Modalitat PRESENCIAL (2021). Consultar dates 2022.

Lloc i dates: Girona, des del 6 d’octubre fins al 24 de novembre, tots els dimecres de 18 a 20 h. Dia de pràctica intensiva: 13 de novembre.

Preu 8 sessions presencials + un dia de retir (dinar inclòs): 270 eu

Xerrada informativa online: 22 de setembre 2021, 18 h.                                        Reserva de plaça en aquest enllaç.


Vull participar a un retir: si ja practiques meditació o ja has fet cursos de mindfulness pots optar per venir directament al retir. Trobaràs més informació dintre el programa de mindfulness natura, clicant aquí.


Cursos amb places limitades

Imparteix: Núria Balliu, llicenciada en Sociologia i Instructora de Mindfulness certificada per l’Instituto Esmindfulness. Ha realitzat la Formació Practicum en MBSR al mateix Institut.

Si ho necessites, demana més informació

Vídeo sobre com el mindfulness pot ajudar a gestionar l’estrés.