Programa MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)

Photo by Chelsea Gates on Unsplash

Un programa des del cor i per al cor, per aprendre a gaudir d’una vida més plena i relaxada.

Abordarem temes com la consciència en les relacions, la gestió  de les emocions, la gestió del temps i també el menjar conscient.

Combinarem pràctiques de meditació amb dinàmiques de grup que t’ajudaran en la gestió de l’estrès.

Evidència científica: numerosos investigadors del camp de la neurociència i la neurobiologia s’han interessat en comprovar els beneficis de la meditació científicament. Concretament en el programa MBSR els resultats demostren que al llarg de les 8 sessions adquirim recursos que ens permeten gaudir d’un major benestar, ja que som capaços de gestionar amb més eficiència situacions que abans ens resultaven incomodes. Aquest programa, iniciat pel Dr Jon Kabat-Zinn, és un entrenament reconegut a nivell internacional que ha demostrat la seva eficàcia a través de molts estudis realitzats al llarg de més de 30 anys.

Duració: 8 sessions setmanals + un dia de retir. Total 8 setmanes.


Modalitat ONLINE:

Dates i horari: divendres 5,  12, 19, 26 de febrer i 5,  12, 19, 26 de març de 18 a 20 h. Dia de pràctica intensiva: 20 de març. Preu total: 240 eu

Xerrada informativa online: 18 de gener 2021 a les 18 h. Gratuïta. Cal reservar plaça.


Modalitat PRESENCIAL:

Lloc i dates: Girona, dilluns 8, 15 i 22 de febrer. 1, 8, 15, 22 i 29 de març de 17:30 a 20 h. Dia de pràctica intensiva: 20 de març. Preu total: 270 eu

Xerrada informativa online: 18 de gener 2021 a les 18 h. Gratuïta. Cal reservar plaça.


Només vull participar al retir: si ja practiques meditació o ja has fet cursos de mindfulness pots optar per venir directament al retir. Trobaràs informació de data i preu dintre el programa de mindfulness natura, clicant aquí.


Cursos amb places limitades

Imparteix: Núria Balliu, llicenciada en Sociologia i Instructora de Mindfulness certificada per l’Instituto Esmindfulness. Ha realitzat la Formació Practicum en MBSR al mateix Institut.

Reserves i més informació

Vídeo sobre com el mindfulness pot ajudar a gestionar l’estrés.