Retir Mindfulness Naturalesa

Es tracta d’una jornada de meditació i atenció plena, a una casa rural del Pla de l’Estany. Hi haurà estones de silenci, tant al matí com a la tarda, una sessió d’una hora de ioga (opcional) i meditacions sistèmiques.

Els entorns ajardinats ens permetran fer les pràctiques a l’aire lliure, amb el suport d’una sala també per si fa fred o plou.  Amb un dinar exquisit, basat en sabors del mediterrani i productes ecològics, que ens permetrà practicar també l’alimentació conscient.

Amb quin objectiu?
Aprendre a centrar l’atenció per connectar amb un mateix i amb l’entorn, compartint una jornada  amb altres persones interessades en la meditació i la mirada sistèmica.

Quins beneficis en pots treure?

Augmentar la capacitat d’atenció plena, gaudint de l’experiència de la vida moment a moment. Incrementar l’atenció i la concentració, aprenent a respondre a les situacions enlloc de reaccionar. Reforçar el teu lloc com a persona que formes part de diferents sistemes (la família, la parella, els amics…).

A qui va dirigit?

  • A persones que practiquen ioga o que mediten habitualment i volen fer-ho acompanyats, aprenent noves tècniques de meditació.
  • A persones que ja han realitzat el programa de Mindfulness a la naturalesa o bé el de reducció de l’estrés de 8 sessions.
  • A persones que han fet un procés de coaching amb mi o que habitualment participen als tallers de constel·lacions que imparteixo i que volen tenir una nova experiència a través de la meditació.
  • A persones amb poca pràctica de meditació, obertes a experimentar el silenci i la meditació amb la companyia d’un grup.

Dates, horari i lloc propers retirs:
5 de novembre de 2022, de 10 a 18 h. Pla de l’Estany.

Preu (inclou el dinar)
120 eu (105 eu per persones que estan fent processos de coaching amb la Núria Balliu, participants de mindfulness natura i del programa de mindfulness en 8 setmanes)

RESERVA LA TEVA PLAÇA a través d’aquest formulari, indicant la data del retir on et vols inscriure.

Més informació a info@nuriaballiu.com, o bé clicant aquí.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!