Retir Mindfulness Naturalesa (veure vídeo)

Vídeo del Retir en un sol click

Es tracta d’una jornada de meditació i atenció plena, a una casa rural del Pla de l’Estany. Hi haurà estones de silenci, tant al matí com a la tarda, una sessió d’una hora de ioga (opcional) i meditacions sistèmiques.

Els entorns ajardinats ens permetran fer les pràctiques a l’aire lliure, amb el suport d’una sala també per si fa fred o plou.  Amb un dinar exquisit, basat en sabors del mediterrani i productes ecològics, que ens permetrà practicar també l’alimentació conscient.

Amb quin objectiu?
Aprendre a centrar l’atenció per connectar amb un mateix i amb l’entorn, compartint una jornada  amb altres persones interessades en la meditació i la mirada sistèmica.

Quins beneficis en pots treure?

Augmentar la capacitat d’atenció plena, gaudint de l’experiència de la vida moment a moment. Incrementar l’atenció i la concentració, aprenent a respondre a les situacions enlloc de reaccionar. Reforçar el teu lloc com a persona que formes part de diferents sistemes (la família, la parella, els amics…).

A qui va dirigit?

  • A persones que practiquen ioga o que mediten habitualment i volen fer-ho acompanyats, aprenent noves tècniques de meditació.
  • A persones que ja han realitzat el programa de Mindfulness a la naturalesa o bé el de reducció de l’estrés de 8 sessions.
  • A persones que han fet un procés de coaching amb mi o que habitualment participen als tallers de constel·lacions que imparteixo i que volen tenir una nova experiència a través de la meditació.
  • A persones amb poca pràctica de meditació, obertes a experimentar el silenci i la meditació amb la companyia d’un grup.

Dates, horari i lloc propers retirs:
15 d’abril de 2023, de 10 a 18 h. Sant Andreu del Terri. Pla de l’Estany

Preu (inclou el dinar)
120 eu (105 eu per persones que estan fent processos de coaching amb la Núria Balliu, participants de mindfulness natura i del programa de mindfulness en 8 setmanes). 180 euros amb pernoctació.

RESERVA LA TEVA PLAÇA a través d’aquest formulari, indicant la data del retir on et vols inscriure.

Més informació a info@nuriaballiu.com, o bé clicant aquí.

Si vols fer un curs de mindfulness de 8 sessions per aprendre a meditar i integrar la meditació al teu dia a dia, clica aquí per a més informació.

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!