Taller constel·lacions familiars

2017_11_18_Taller_constel

Tallers curs 2021-2022:

Dissabtes de 10 a 14 h. Girona, C/ Bonastruc de Porta, 24.

Dates: 18 setembre, 20 novembre, 15 gener, 2 abril, 7 maig, 2 juliol.

Preu: 60 euros constel·lar, 20 euros participar

Inscripcions aquí.

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació. En un taller de constel·lacions hi participen un grup de persones que col·laboren entre elles per representar una situació determinada.

Amb molt de respecte i confidencialitat t’acompanyo durant el taller perquè vagis descobrint els nusos que apareixen – a través de la constel·lació- del sistema que representem. Pot ser la teva família, l’organització que dirigeixes o on treballes, una situació determinada que et genera mal estar, l’escola, etc. Amb una entrevista prèvia determinem el tema i el representem perquè puguis veure’l prenent distància; a mesura que es desenvolupa la constel·lació anem “desfent” aquells aspectes que havien quedat encallats en el passat per tal que puguis viure plenament el present i “fluir” cap al futur.

Després del taller, de mica en mica es van solucionant els problemes tractats i tots els participants s’emporten aprenentatges sobre ells mateixos o sobre les relacions personals i la gestió de les emocions, havent incrementat el seu nivell de consciència.

Durant aquest curs també pots participar a tres monogràfics:

  • La feina i la realització professional. 23 d’octubre. Ves al programa
  • La relació de parella. 12 de febrer. Ves al programa
  • La salut i la malaltia. 30 de juliol.

Preu: 50 eu/taller

Preu pack 3 monogràfics: 150 euros + participar gratuïtament a tots els tallers mensuals de constel·lacions familiars que es realitzin el curs 2021-22.

Seguirem les mesures Covid establertes

Per a inscripcions i més informació, em pots escriure aquí.