Taller constel·lacions familiars: Relació pares i fills. Família i escola

La relació entre pares i fills no sempre és fàcil i especialment es complica quan ocupem un lloc que no ens pertoca.

Arroseguem les dinàmiques del nostre sistema familiar a altres sistemes, com per exemple a la parella, a la feina o fins i tot a l’escola quan som petits.

En aquest taller treballarem la relació entre adult i infant o adolescent. La relació amb els fills i la relació amb els alumnes. La relació també que s’estableix entre adults, com per exemple entre la família i l’escola.

Dissabte 26 de setembre de 10 a 14 h. Girona.

Preu: 60 eu constel·lar tema propi. 20 eu participar.

INSCRIPCIONS a través d’aquest formulari

Com és un taller de constel·lacions?

Les constel·lacions familiars, com a eina de gestió de conflictes innovadora i reveladora, ens permeten veure la pròpia realitat des de diferents punts de vista mitjançant l’ajuda d’altres persones que representen la nostra situació. En un taller de constel·lacions hi participen un grup de persones que col·laboren entre elles per representar una situació determinada.

Amb molt de respecte i confidencialitat t’acompanyo durant el taller perquè vagis descobrint els nusos que apareixen – a través de la constel·lació- del sistema que representem. Pot ser la teva família, l’organització que dirigeixes o on treballes, una situació determinada que et genera mal estar, l’escola, etc. Amb una entrevista prèvia determinem el tema i el representem perquè puguis veure’l prenent distància; a mesura que es desenvolupa la constel·lació anem “desfent” aquells aspectes que havien quedat encallats en el passat per tal que puguis viure plenament el present i “fluir” cap al futur.

Després del taller, de mica en mica es van solucionant els problemes tractats i tots els participants s’emporten aprenentatges sobre ells mateixos o sobre les relacions personals i la gestió de les emocions, havent incrementat el seu nivell de consciència.

Segueix llegint sobre constel·lacions familiars:  ves al blog