Núria Balliu

Lideratge i comunicació per a persones i professionals

T'acompanyo en la millora  

de les teves relacions i les del teu equip

Coneixes el teu potencial? 

Lidera amb èxit la teva carrera professional 

Transformem en resultats el talent de cada professional. Ens adaptem i evolucionem amb cada perfil perquè les sessions de coaching executiu, team building i formacions permetin alliberar el potencial individual de cadascú i alinear-lo amb els objectius de l’empresa. Aconseguiràs més rendiment i confiança del teu equip. Sentiràs com les persones de la teva empresa creuen en el projecte.

Saps quina és l'essència que et fa únic?

Descobrir, crear, actuar i reflexionar

Aconseguiràs les eines necessàries per impulsar el benestar i el desenvolupament a través del que tu triïs: coaching personal, coaching a la natura, coaching per a famílies, coaching amb cavalls i formació.  

Junts ho aconseguim

"Amb la Núria he après a canviar la forma de pensar per buscar solucions en lloc de problemes. A veure les coses des d’una altra perspectiva i prendre decisions a la recerca d’un camí millor per a la meva empresa." 

  

M.A

EMPRESÀRIA 

"La Núria em va donar la força que necessitava per treballar diferents aspectes a nivell tant personal com professional. Avui puc dir amb una il·lusió immensa que gràcies al seu acompanyament he aconseguit el meu objectiu i passió en la vida."

 

E.T 

RELACIONS INTERNACIONALS

"La Núria ha estat un catalitzador important a la meva vida. M'ha permès assolir moltes fites a la vida que sempre veia massa difícils o impossibles. També m’ha ajudat a recuperar l'equilibri emocional."

 C.S 

ENGINYER

Confien en nosaltres 

Contacta'ns

Email

info@nuriaballiu.com


Truca'ns 

679 932 727

 

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!