Noves col·laboracions fomentant la salut

Encetem l’any amb energia renovada i noves col•laboracions a l’Escala i a Girona.

Per una banda, la meva vinculació com a alumna de l’Espai de Ioga em porta a fer-hi alguns tallers d’autoconeixement i desenvolupament personal. L’Espai de Ioga, amb una llarga trajectòria a Girona (2001) es centra en la pràctica del Ioga Iyengar. Segons la meva experiència, el ioga Iyengar és molt beneficiós tan per la ment com per el cos. La pràctica continuada ens ajuda molt a tenir més energia física, la ment més clara, i augmentar el benestar emocional. El fet de concentrar-nos en la postura, segons el meu punt de vista, ajuda a centrar l’atenció en una sola cosa, de manera que permet augmentar la nostra capacitat de concentració també en el dia a dia. Si voleu saber els múltiples beneficis del ioga Iyengar consulteu la web de l’Espai de Ioga.

Per altra banda, també hem col•laborat amb altres espais vinculats a altres tipus de ioga, com per exemple el centre Omshanti de Girona, al qual agraïm la seva acollida. Per a més informació consulteu la web.

Finalment, ens allunyem una mica de Girona per arribar-nos a l’Escala. En aquesta petita població de mar, seguint una línia coherent amb el respecte del nostre projecte cap a la naturalesa, estrenem col•laboració amb la botiga i espai d’activitats l’Ecològica, que aquest dissabte 3 de març inaugura nou local. Allà també oferirem, a partir del 10 de març, tallers relacionats amb el desenvolupament personal, les constel•lacions familiars i el coaching. També podeu visitar aquí la seva web per a més informació.

Seguirem parlant d’hàbits saludables en propers articles i aprofito aquest moment per desitjar-vos consciència i constància cap a tots aquests hàbits.

Si voleu consultar les properes activitats podeu fer-ho a la secció d’agenda.

Núria Balliu, març 2018

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!