Sessions online

Moments difícils?

 

La convivència es complica quan passem tantes hores a casa… donada la situació de confinament, poso a la teva disposició sessions online per acompanyar-te en la gestió de les teves emocions i relacions aquests dies. 

El coaching online et permet gaudir de la comoditat d’avançar des de casa o des de la feina amb els teus objectius i amb la millora de les teves relacions. Estalvia’t temps i desplaçaments i demana ara la teva cita.

 

 

 

Explica’m què necessites:

Truca’m 

679 932 727 

Email

info@nuriaballiu.com

“Visc a Anglaterra i he tingut el plaer de treballar amb la Núria en un temps de canvi a la meva vida personal i professional. Volia un coach proper i professional que fos de la meva terra catalana i entengués d’on vinc. La distancia no va ser cap problema, amb sessions per Skype i resolent dubtes per email entre sessions. Tot el contrari,  em va donar més flexibilitat, sense desplaçaments ni despeses extres.  Les nostres sessions sempre em van donar raons per la reflexió i per conèixer millor la meva personalitat. He trobat la Núria sempre propera, amb bon humor i amb una gran experiència sobre el desenvolupament professional, management, relacions personals, psicologia i motivació. Sense cap mena de dubte, tenir la Núria com coach ha estat un revulsiu per el canvi i la millora personal” 

 

Toni, Regne Unit

 

 

 

 

SUBSCRIU-TE AL MEU BUTLLETÍ

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!