Per què coaching amb cavalls?

La pregunta que més sovint em fan quan parlo de coaching amb cavalls és “Per què amb cavalls?”

Els cavalls són animals molt sensibles pel fet de ser animals presa, és a dir, tradicionalment han sigut presa d’altres animals depredadors. Això els hi ha permès desenvolupar una alta sensibilitat per estar sempre alerta. Quan viuen en llibertat pasturen 16 hores diàries i, mentre pasturen, són capaços d’estar atents a qualsevol perill que hi pugui haver al seu voltant. Per la seva naturalesa viuen en manada, protegint-se mútuament i “avisant-se” dels perills. Per aquest motiu capten amb facilitat el nostre estat anímic, el nostre nivell de “vibració”. Quan estem en un estat neguitós, el cavall capta “aquí hi ha un perill”. I es neguiteja ell també.

Vols saber com seria una sessió de coaching amb cavalls?

Imagina’t que t’apassionen els animals i la natura. I que hi ha alguna cosa que no et deixa viure del tot amb calma. Tens ganes de compartir aquest neguit, de posar-hi ordre. Et disposes a fer unes quantes sessions de coaching o mindfulness per posar fil a l’agulla i avançar en aquesta situació. Però tens un fre: et fa molta mandra entrar en una consulta i haver d’explicar les teves coses a un professional que t’observa amb atenció en un espai tancat.

Decideixes fer el teu procés a l’aire lliure, de forma més relaxada. Concretem agenda, arribes al poble i anem caminant cap al prat on viu la meva euga. Enfoquem el tema i durant l’estona que estem amb ella, a través de l’observació, conversa i exercicis peu a terra, et vas calmant i vas posant ordre als pensaments.

Quan el que et passa té a veure amb les relacions, els cavalls són capaços d’accentuar la nostra sensibilitat i potenciar qualitats com l’empatia, la comunicació no verbal i la relació amb els altres. D’aquesta manera, a través d’una mirada cap enfora i cap endins, que facilito amb el meu mètode, pots prendre consciència dels teus sentiments i vas adquirint més confiança i satisfacció per afrontar la situació o les decisions que necessitis prendre.

Pots escollir entre una sessió única, un pack de 3 sessions o bé el procés sencer de 8 sessions.

Reserva la teva plaça o demana més informació

Núria Balliu

Girona, 20 de juliol del 2020

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!