Un Nadal present

Nadal_mindfulness

Present i Nadal sona a regal però no, en realitat no em refereixo a regals. Aquests tipus de presents més aviat ens atabalen, ofusquen, estressen, ens generen preocupació per “quan tindré temps d’anar-hi”, per la nostra butxaca, per si faig això o lo altre, per si cal o no cal, etc. Quin mal de cap!

Relaxem-nos! Em refereixo just al contrari. Un Nadal ple de presència és un Nadal on gaudim de cada moment, de cada espai, de cada persona, de cada olor, soroll, rialla… un Nadal durant el qual ens sentim vius i vives. I això és molt més que un regal per la gent que ens envolta. Ser-hi, senzillament ser-hi plenament, escoltar activament, disfrutar al cent per cent sense presses, amb calma i tanquil•litat. Quin gran regal!

Desitjo que aquestes festes i més enllà visquis plenament cada moment, disfrutant de l’ara i l’aquí, sigui quina sigui la situació. Perquè cada experiència és una font d’aprenentatge sense límits. Per això et desitjo que estiguis present, aquest Nadal i tots els que vindran.

Una forta abraçada i que comencis l’any amb bon peu,

Núria, desembre 2016