Visualitza el teu futur

Si t’agrada el coaching i et ve de gust fer-te auto coaching, a continuació et proposo un exercici de visualització per focalitzar-te cap al teu futur.

lotus-1205631_960_720

 

En cas que llegeixis habitualment el blog probablement hauràs fet l’exercici de la carta a l’inconscient que publicàvem al principi d’aquest any. Bé, tan si l’has fet com si no, ara pots fer aquesta visualització. Si veus que et costa entrar en matèria, et proposo que facis primer la carta a l’inconscient i a continuació, la setmana següent, per exemple, visualitzis el teu futur.

 

Els passos a seguir són els següents:

1er. Troba un moment i un lloc tranquil, que estiguis sol i disposis d’una estona per tu. Amb una hora pot ser suficient. Agafa paper i llapis i escriu de forma espontània, anotant el primer que et vingui al cap, sense quedar-te enganxat en el pensament…

  • Quins són els principals valors de la teva vida. Què és allò realment important per a tu.
  • Quines coses faries si et diguessin que et queda mig any de vida. Què prioritzaries?
  • Quina és la part més important de la teva vida actual. Què és el que més valores de tu, dels demés i del teu entorn?

2on. Posa’t còmode i tanca els ulls. Imagina’t que estàs a un lloc molt agradable per a tu, fixa’t en com és el teu entorn. Com és el paisatge? Quins sorolls sents? Quines olors hi ha? Quina temperatura? Com estàs tu internament en aquest entorn? Visualitza’t a tu en aquest paisatge durant almenys 5 minuts i connecta amb totes aquestes sensacions.

3er. Quan sentis que has pogut connectar amb aquest entorn escollit, fes un salt mental en el temps i visualitza’t en el futur que tu desitgis. En aquell futur que t’agradaria estar en un temps raonable.

4art. En aquest futur que estàs visualitzant, on ets tu? Amb qui estàs? Què estàs fent? De nou connecta amb el que senten els teus sentits i en com estàs internament. Queda’t tanta estona com necessitis gaudint d’aquest futur i quan sentis que és suficient per tu, torna a poc a poc i obre els ulls.

5è. Agafa’t una estona per estar tranquil/la i fer el que et vingui de gust. Si vols pots continuar escrivint idees que t’hagin vingut al cap.

6è. Per acabar, fes una llista d’accions que pots començar a fer per anar cap a aquest futur desitjat. Si són grans projectes, divideix-los amb petits passos.

Aquest exercici et pot ajudar a centrar-te en el que realment vols. Sigues creatiu, dóna’t permís per pensar en el futur que realment vols i sigues raonable a l’hora de definir el quan i el com.

Gràcies per acompanyar-me en aquest blog i deixar-te acompanyar,

Núria Balliu i Castanyer

Girona, març 2016

 

Vull rebre informació de les activitats de Núria Balliu i exercicis per fer a casa.

Enviat correctament. Gràcies!